Fakta om företaget

Nyckel till vår framgång är vår förståelse för våra kunders verksamheter.

Exellent Skandinavien AB satsar hårt på att integrera sig med sina kunder och samarbetspartners.

Vi är en förlängd arm för våra kunder och nyckel till deras framgång. Att städa innebär så mycket mer än att bara tömma en papperskorg, vi behöver ha förståelse för våra kunders verksamhet oavsett om det är ett förstklassigt hotell, advokatbyrå eller ett sjukhem.

Vi lyckas förmedla företagets mål och visioner nedåt i ledet. Det hjälper oss att bygga långsiktiga kundrelationer och skapa optimalt samspel mellan våra kunder och medarbetare.

Vi står alltid rakryggade och kommunicerar rakt och tydligt. Det skapar trygghet som uppskattas av våra kunder.

Målsättning och vision

Exellent Skandinavien AB är ett städbolag som ska vara en komplett samarbetspartner inom städ och miljövård, med traditionella städtjänster samt personaluthyrning till hotell och konferensanläggningar.

Vårt mål är att genom ett professionellt utfört arbete vara en långsiktig samarbetspartner.

Trygghet

Vi arbetar nära kunden där vi erbjuder våra samlade resurser och kunskaper. Nära kontakt och lokal förankring är viktigt för att uppnå god samverkan och trygghet.

Engagemang

Varje medarbetare är engagerad och känner ansvar i sin egen arbetsinsats vilket är grundläggande för vår verksamhet och våra kundrelationer.

Målsättning

Våra mål och förutsättningar för en effektiv städprocess är god planering och optimalt samspel mellan företagets kunder och medarbetare.

Kundanpassning

Vi sätter oss in i våra kunders förutsättningar och behov. För oss är mindre eller större uppdrag lika betydelsefulla. Vårt mål är att fullfölja kundens planer och idéer.

Flexibilitet

Genom vår långa och goda erfarenhet som städbolag kan vi ta över hela ansvaret för en ren och trivsam arbetsmiljö.

Övrig information

Exellent Skandinavien AB jobbar enligt ISO kvalitetssystem, samt med miljövänliga produkter. Våra avgifter omfattar personalens löner, sociala avgifter, semesterlöner och personalens ansvarighetsförsäkring. Ansvarighetsförsäkring är tecknad i SVEDEA.

Organisationsnummer: 556685-3288
Företaget innehar F- Skattebevis
Medlemmar i Visita
Kollektivavtal tecknat med HRF, Fastighetsanställdas Förbund, Byggnadsanställdas Förbund
Exellent Skandinavien AB är sedan 2005 ett Svanenmärkt städbolag